petak, 13. siječnja 2017.

Dodjoska presents : Golden Rose Beauty Blender Set!

Ola bjuti svijete!

Sa velikim ponosom mogu reći da moja firma prati trendove i da se stalno trudi ponuditi sve više i više zanimljivih, korisnih i kvalitetnih proizvoda.

Nedavno nam je stigla nekolicina noviteta, a među njima i set beauty blendera, odnosno spužvastih aplikatora, koji olakšavaju nanošenje podloge i svih ostalih tečnih i kremastih proizvoda, a nerijetko i pudera u prahu.

U setu dolaze tri blendera, različitih veličina, ali ni jedan nije pretjerano velik. Dolaze zapakovani u plastificiranu, providnu ambalažu na čijoj se poleđini nalaze neki osnovni podaci o firmu, načinu uporebe i slično.



Blenderi su napravljeni od totalno drugačije spužve, nego što je to slučaj kod originalnog BeautyBlendera ili Real Techniques blendera, koje posjedujem. Rekla bih da me materijal ovih najviše podsjeća na onu memorijsku pjenu, od koje se izrađuju jastuci i madraci, a i ponašaju se na isti način. Odnosno, ukoliko ih jako pritisnete, vaš otisak se utisne, pa se onda polako vraća u svoje prvobitno stanje.



Kao i kod svih ostalih aplikatora i kod ovih se preporučuje da prvo namočite aplikator pod vodom, ocijedite višak vode, a zatim radite s njim.

Najveći, roze blender je namijenjen za veće površine lica, u korijenu je ovalnog oblika, a završava se u prilično uzak špic.



Plavi blender je nešto manji, obliji i deblji, dno mu je sječeno ravno, a vrh je uzak, ali ne oštar kao kod prvog blendera. U setu je on onaj srednje veličine i ja ga uglavnom koristim za kremasta rumenila, highlightere ili concealer koji želim izblendati na uskom području.



Najmanji među njima je baš baš mikro. Veličine je kao pola prsta, a oblik mu je vrlo sličan roze blenderu, s tim da mu je vrh nešto tuplji. Ovaj blender je savršen za područje ispod očiju, unutarnji kut oka, dio oko nosnica, popravke oko ruba usana i td.


Na slici je zaista teško uhvatiti veličinu blendera i razliku između suhog i namočenog blendera, ali rekla bih da se veličinom udvostruče, kada se namoče.


Ovi blenderi su totalno drugačiji od onih koje sam do sada imala i kao takvi mi se sviđaju. Ne mogu ih uporediti i reći da li su bolji ili gori, jer su od drugačijeg materijala, drugačijeg oblika, ali mogu reći da rade jednako dobar posao kao originalni i RT. Upijaju vrlo malo proizvoda, s lakoćom blendaju i činjenica da dolaze u tri veličine mi je super, jer nekako imaš sve na jednom mjestu. Bit će mi drago i ako ih vidim u pojedinačnom izdanju, jer će tako biti lako zamijeniti onaj koji najviše koristimo.

Na slici ispod sam podlogu, korektor, concealer i rumenilo nanijela uz pomoć ovog seta!



Puna cijena im je 15KM na Golden Rose webshopu, a trenutno su sniženi na 12KM i možete ih naručiti klikom na : http://www.goldenrose.ba/prodavnica/pribor/spuzvice/beauty-blender-set/

Jeste li ih već probale, kako se vama čine?

Do čitanja,
Love,
Dođoška!


2 komentara:

  1. Ovo je odlicno! Jel ih ima gdje kupiti u Hrvatskoj?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Hrvatsku još nisu stigli, ali očekujemo ih uskoro! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru!