četvrtak, 16. veljače 2017.

Dodjoska presents : Artdeco Precise Liner 01!

Helou bjuti svijete!

U večerašnjem postu vam donosim recenziju jednog linera koji je već dugo na stalcima u cm-u, a ja sam ga tek nedavno kupila i isprobala. Kao što se iz naslova da naslutiti, riječ je o tušu od firme ArtDeco.

Dolazi zapakovan u kartonsku ambalažu, sive metalik boje, na kojoj su ispisane osnovne informacije.

Na ambalaži je i slika kako tuš izgleda, što je pohvalno, jer ne morate proizvod otvarati (i kvariti za druge kupce) da biste odlučili je li to ono što tražite.

Iako u posljednje vrijeme proizvodi često imaju unikatno ime i/ili nijansu, ovaj nosi samo broj - 01.




Sam tuš dolazi u obliku flomastera, a ambalaža mu je iznutra od tvrde plastike, dok je s vanjske strane obložen nekim metalnim materijalom. Čep se zatvara na čvrsti klik i bit ćete sigurni da je čvrsto zatvoren.




Ono što ovaj tuš odvaja od drugih u ovakvom obliku jeste da njegov aplikator nije spužvasti, nego je u pitanju savitljivi kist, napravljen od mnoštva sintetičkih vlakana, koja se završavaju u prilično oštar špic.



Zbog ovakvog oblika aplikatora sa ovim tušem se može izvući i ekstra tanka linija, pa sve do poprilično debele. Odlično je pigmentovan i u jednom prelazu ostavlja intenzivnu liniju. Ne suši se pretjerano brzo, pa je samim tim nadogradiv i zaista je jedan od najlakših linera za rukovanje, sa kojima sam se do sada susrela.



U posljednje vrijeme svaki tuš koji sam koristila u kratkom vremenu mi se razmaže na samom krilu, odnosno kraju suznog kanala, što sa ovim nije slučaj. Razmaže se tek nakon cca 5h što je sasvim OK, u poređenju sa ostalim.




Za 0,55ml ovog tuša potrebno je izdvojiti 20KM. Nije najrealniji omjer cijene i količine, ali ja sam ga kupila na sniženju od 50%. Cijena mu je ujedno i jedina mana. Ovaj tuš ima sve moje preporuke, od lake upotrebe, pigmenta pa do trajnosti.

Ocjena 5/5.

Da li ste ga već probale i kako se vama sviđa?

Do čitanja,
Love,
Dođoška!

1 komentar:

  1. liner izgleda bas skupo i kvalitetno :D ja imam velikih problema sa suzenjem ociju pogotovo u zimskom periodu tako da mogu koristiti samo vodootporne a medju njima najbolje mi se pokazao Wet'n'Wild H2O Proof. Probala sam i skuplje i od raznih brendova ali mi ovaj jednostavno odgovara :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru!